AMME-BH UP TIL N-SKÅLE!

En amme bh skal være behagelig og gøre amning lettere. Det er utrolig vigtigt at der er plads til brystet og at bh'en ikke gnaver. En amme bh der ikke passer ordenligt kan give problemer. Her finder du den rigtige amme bh med et stort udvalg af størrelser og modeller. Køb amme bh hos os og vi lover at amningen bliver et skøn øjeblik for både dig og dit barn.

Totalt 28 produkter

Totalt 28 produkter

TIPS TIL AT FINDE DET RIGTIGE AMME BH

- En god amme bh bør give dig støtte og følge brystet forandringer samtidig med at dit barn bør have let adgang til brystet. Alle amme bh'er som du finder her på Feminint er håndplukkede og er altid af den højeste kvalitet.

- Du kan købe din første amme bh ca. 8 måneder inde i graviditeten. Direkte efter fødslen vil dine bryster være størst men går normalt hurtigt ned til den størrelse du have i 8. måned. Et par uger efter dit barns ankomst er det tid til at købe ekstra amme bh'er. Du bestemmer selvfølgelig selv hvor mange men som regel vil 2-4 stk normalt være passende, da mange nyebagte mødre oplever at deres bryst lækker mælk. Det er altid godt at have flere at variere imellem, så du altid har en tør og ren bh. Et tips kan også være at købe et amme-indlæg.

- Hvis du har et større og tungere bryst og er vant til at bruge bh'er med bøjle, så kan du selvfølgelig køb en amme bh med bøjle. Husk at den absolut ikke må være for lille og bøjlen under ingen omstændigheder må klemme eller gnave. Dette kan i værste fald øge risikoen for mastitis.

- Sidste men ikke mindst, hvis du er i tvivl eller har spørgsmål omkring hvilken amme bh du skal vælge, så send os en mail eller ring og snak med en af vores bh eksperter.