Om Feminint

Feminint
E A Rosengrens gata 7
421 31 Västra Frölunda
Sweden 


Telefon: +46 (0)31-361 71 20
E-mail: info@feminint.se

Feminint.dk drives af Katsumi AB
Organisationsnummer: 556771-1154

Feminint – Undertøj til alle kvinder online!

Lad Feminint.dk blive din personlige shopping destination når det kommer til tøj, tæt på kroppen. Vi ved alt om bh-størrelser, bh-modeller, trusser, shapewear og badetøj. Vi har samlet alle de bedste mærker inden for undertøj og vi personligt tester alt undertøj som findes på Feminint.dk - Vi som arbejder på Feminint.dk har stor erfaring i undertøj og vi hjælper dig med at finde lige præcis det du leder efter. Vi hjælper dig med at finde produkter som fremhæver din kurver hvis det er det du leder efter og hvis du foretrækker produkter som flader og reducere, så finder du det også her. Tag et skridt fremad mod din kvindelighed, fremhæv det feminine og smukke i dig!

Vores mærker

Vores mærker er af den højeste kvalitet og stil, hos Feminint.dk finder du det bedste inden for undertøj. Leder du efter en usædvanlig bh-størrelse? Vores mærker fremstilles i alt fra A- til O-skåle med omkredse på 60-110. Vi bestiller gerne din størrelse hjem, hvis den ikke findes på lager. Nogle af vores mærker er Aubade, Calida, Freya, Fauve, Huit 8, Cosabella, Elle Macpherson, Ewa Bien, Fantasie, Elomi, Lady Avenue og vi arbejder hele tiden på at finde flere gode mærker som opfylder vores høje standarder.

Vores produkter

Vi vil gerne tilbyde dig det bedste inden for undertøj. Når du først har haft noget virkelig godt undertøj, så kommer du aldrig vende tilbage til de billige varianter og som man siger "man får hvad man betaler for". Vi har inden for bh'er i alle alle modeller og størrelser. Hos Feminint.dk finder du alle mulige varianter af trusser, g-strenge, boxertrusser, usynlige trusser, trusse i blonder.. ja alt du kunne tænke dig. Vi er din komplette shopping destionation når der kommer til undertøj og har alt inden for shapewear, sports bh'er, natkjoler, underkjoler, smukke stay-ups, stocking og hofteholdere, for ikke at tale om vores smukke brude lingeri! Vi har den perfekte rejse garderobe til din honeymoon med vidunderlige natkjoler i det reneste silke og hvorfor ikke hoppe ned i en sexet body og en lækker bikini.

Feminint tager kundeservice til et nyt niveau!

Når du ringer til os på +46 (0)31-361 71 20 kommer du altid i kontakt med en uddannet bh-ekspert. Vi ved alt om pasform, bh-størrelser og varemærker, så ring gerne til os og få rådgivning og tips.

Velkommen til Feminint - Undertøj til alle kvinder online!