TIPS & TRICKS TIL DEN PERFEKTE PASFORM

Få den rigtige hjælp

Her på Feminint.dk ønsker at du passer godt på dit bryst og at du har en bh der sidder rigtigt, er smuk og komfortabel.

En god bh holder brystet på plads og forhindrer at ledbånd i brystvævet strækkes ud. Du får en bedre holdning, hvilket medfører at smerter i skuldre og ryg forsvinder.

Med en bh fra os kommer du til at skinne lidt ekstra - du ved at du har noget helt aldeles specielt på.

Stå højt kvinde - du er smuk!

Find den rigtige bh-størrelse.

Det kan måske være svært at finde den rigtige bh-størrelse men med hjælp fra et målebånd kan du få hjælp til at finde den rigtige størrelse.

Når du tager dine mål, skal du have en tynd bh uden indlæg på.

Placer målebåndet under brystet og spænd så hårdt som muligt uden at det føles ubehageligt. Målebåndet skal være helt lige rundt om ryggen.

Målet over brystet skal tages der hvor brystet har mest fylde. Målebåndet skal sidde så løst som muligt uden at det falder ned.

Føler du dig usikker? Så ring på +46 (0)31-361 71 20 eller skriv til os på mail info@feminint.se. Vi hjælper dig!

 

Tips til en god pasform

For at være sikker på at brystet ligger helt lige i bh'en, kan du gøre følgende: Tag bh'en på, læn dig lidt fremad og vrik lidt på bh'en, så brystet falder naturligt ind i bh'en. Hjælp gerne til med hånden og før brystet fremad fra armhulen og ind mod midten.

Ingen del af brystet skal ligge uden for bøjlen. Det gør utrolig ondt og er på ingen måde godt for dit brystvæv.

Omkreds

Bh-båndet som går rundt om ryggen, skal sidde helt vandret under skuldrebladene. Pas på med ikke at lade bånden glide op af ryggen. Rygbåndets opgave er at bære hele bh'en og dit bryst. Et rygbånd som sidder for løst og glider op har ingen funktion og medfører at al vægten lægges på dine skuldre og giver smerter og en dårlig holdning.

Når du måler til størrelse, skal du ligge målebåndet rundt om ryggen, præcis under brystet. Spænd lidt ekstra, så det er fast men sørg for at du stadig kan ånde.

 

BH-spændet

Når du køber en ny bh skal du lukke bh'en i sidste række. Dette er fordi bh'en strækker sig med tiden, så du altid kan justerbare omkredsen på et senere tidspunkt.

Dette gælder dog ikke hvis du prøver en amme-bh. Her skal den fastgøres i det inderste øje for at give plads til vægtforøgelse, forudsat at du køber din bh før barnets ankomst.

Skål

Der er flere forskellige typer af skåle, fra heldækkende til balconette, til vattering, uden vattering og med push. Hver type har forskellige dæknings størrelser og former dit bryst på forskellige måder. Hvilken model man vælger er frem for alt en smagsag. Lad ikke din bryststørrelse forhindre dig i at vælge en bestemt model. Der findes smukke og funktionelle balconette bh'er selv til det større bryst.

Skålene skal omringe brystet. Sørg for at der at plads til hele brystet! Der skal ikke være noget bryst i armhulen og heller ikke "Double Trouble", dvs. At brystet skal have en blød overgang fra den øverste del af skål kanten. Visse bh'er har en elastisk kant og/eller silikone sømme i kanten. Det er en god funktion til dem som har et mindre bryst.

 

Bh-båndet

Bh-båndet er til for at afbalancere bh'en. Stropperne skal ikke bære din bh, de skal ikke gnave i skuldrene og de skal ikke glide ned. Har rygbåndet den rigtige størrelse, så skal stropper bare sidde behageligt over skuldrene og hjælpe skålene med at lukke tæt om brystet.

Stropper skal være tilpas lange, så rygbåndet sidder under dine skuldreblade.

Hvis du har skrånende skuldre og problemer med at stropperne glider ned, så anbefaler vi en bh med krydsende stropper eller en konverter som er et lille spænde som holder stropperne samlet på ryggen og det kan du selvfølgelig købe hos os.

Bøjle

De fleste bh'er har en bøjle. Metalskinde iført plastik som sidder i bh'ens vugge (nederste del af bh'en). Bøjlen har til opgave at støtte og forme brystet. Jø større et bryst, desto større og stærkere en bøjle.

Bøjlen skal have den korrekte bredde. Den skal følge og ligge tæt ind til brystet hele vejen. Sådan undgår du bøjlen gnaver.

 

Til sidst

Mange af vores modeller har forskelligt design, afhængigt af størrelsen. Større størrelser har bredere stropper og indimellem rygbånd. Mindre størrelser har i nogle modeller, udtagelige indlæg.

Hvis du har spørgsmål eller har brug for hjælp, vil vi gerne have at du ringer til os! Vi er her for at hjælpe dig!