SEXEDE TRUSSER - TIL DIG SOM SØGER LIDT EKSTRA!

Her findes masser af sexet og stilfulde trusse til dig som ønsker lidt ekstra. Vi har blandt andet thongs, briefs, cheekies og trusser med åbent skridt. Eller hvorfor ikke købe den eksklusive perle-streng? Sats på smukt undertøj til de sensuelle øjeblikke. De mest sexede trusser til alle former finder du her!

Totalt 38 produkter

Trussens historie

Fra at trusse var noget som man skjulte under flere lag tøj har trussen under 1900-tallet taget et spring ud i rampelyset. På grund af det her spring er vi nu vant til at se både sexet, sporty og en masse andre forskellige typer trusser. Alt fra sexet thongs til mere dækkende boxertrusser.

Det er trussen er blevet mere end bare beskyttelse mellem tøjet medfører også at de har bidraget til at skabe nye idealer og forventninger til forbrugerne. Undertøj som trussen kan få dig til at føle dig ekstra sexet, romantisk og sporty.

I filmen Bridget Jones Diary som udkom i 2001, havde Renee Zellweger svært ved at vælge imellem et par sexet thongs eller et par store trusser med shape-effekt. De store shapetrusser var ikke kønne men gav hende den figur hun ville have så længe tøjet var på, men med de små og sexede trusser behøvede hun ikke skamme sig hvis der var fangst på krogen.

Trusserne blev et mere sexet stykke tøj under 1960-tallet da moden for kvinder, radikalt forandrede sig. Tidligere klædte alle kvinder sig ens, uanset alder men under 60-tallet begyndte unge piger at klæde sig mere sexede, strammere og kortere kjoler, hvilket gjorde at kravet til trussen forandrede sig. Samtidig blev det også mere acceptabelt for kvinder at bære bukser hvilket gjorde at trussen blev tilpasset så der var plads men stadig ikke var synlig under stramme bukser.

Sexede g-strenge var tidligere noget som kun striptease dansere brugte, men under 90-tallet slog den sexede g-streng virkelig igennem. G-strengen er ikke bare stilfuld og sexet men har også sine fordele som at skjule synlige trussekanter som kan ses når man har almindelige trusser på under det stramme tøj.

Forskellige sexede trusser

Hvad der er en sexet trusse er altid i øjet af beskueren men generelt plejer blonder, silke og gennemsigtige trusser af anses for at være mere sexet.

Røde trusser noget mange mænd synes er utrolig sexet og i en kombination med blonder, tror jeg at de fleste kvinder er enige. Hvis du vil gøre det endnu mere sexet, er der jo også trusser med åbent skridt.

Jo mindre stof, desto mere sexede trusse. Til dels fås den almindelig thong men så kom g-strengen hvor strengen forbindes med den smalle streng.

Overrask din partner med et par sexede trusser under de intime stunder, det vil med garanti blive værdsat!