THONGS - FOR AT FÅ DEN USYNLIGE TRUSSEKANT!

Under et par stramme bukser giver thongs ingen synlige trussekanter. Feminint har et stort udvalg af thongs til dig som ønsker lidt ekstra. Vi har mange forskellige typer, som g-strenge, v-strenge, t-strenge, hipster-strings, boxer-strings og endda også g-strenge med åbent skridt. Vælg det der er mest behageligt i bomuld, silke og blnoder. Vil du føle dig stilfuld og komfortabel i et par stramme bukser, så finder du de rigtige strings hos os.

Totalt 101 produkter

Totalt 101 produkter

Historien om strings

Både mænd og kvinder bruger thongs i nutidens samfund, dog i mændenes verden kaldes det thong undertøj. En thong kan bruges som undertøj til stramt tøj for at minimere trussekanter men bruges også som badetøj for at få så lidt "hvide områder" på kroppen som muligt når man soler sig. Navnet thong kommer fra bagdelen af trusse som er det smalle stof i form af en rem som går mellem balderne.

Thong stammer fra det historisk første undertøj som mennesker bar, nemlig lændeklædet. Lændeklædet blev båret af mænd og i 1874 skabte Sharp & Smith en skridtbeskytter som lignende lændeklædet. Den kvindelige thong blev udviklet efter skridtbeskytteren. I New York 1939 beordrede borgmester Fiorelle LaGuardia at nøgen dansere klædte sig lidt mere passende. Derfor blev thongen skabt for at skjule de mest intime områder samtidig med at vise til tilpas nok til at gæsterne kunne gætte hvad der skjultes indenunder.

I 70'erne blev thong rigtig populær som bikini underdel, da modedesigneren Rudi Gernreich skabte en moderne g-streng. Under 90'erne øgede populariteten med rekordhøjt tempo over hele verden. I dag er halvdelen af de trusser som sælges, thongs.

 

G-strengs typer

  • G-strengen holdes sammen af et smalt bånd som går fra bagsiden og frem foran. Stofremmen på bagsiden er også erstattet med et smalt bånd. Båndet samles i en lille trekantsformet stof stykke.
  • T-streng har ingen stof stykke på bagsiden og båndene sidder istedet direkte sammen.
  • V-streng ligner G-strengen udover at stof stykket på bagsiden er smallere.
  • C-streng er en ganske usædvanlig variant af g-strengen. Det er en hård diadem-lignende trusse som blev opfundet i 2000 årstallet. G-strengen klemmes fast mellem kønsbenet og balderne. Trussen blev opfundet for ikke at vise nogle synlige hoftekanter når stramt tøj bruges.
  • Tangetrusse er faktisk badetøj med streng. Tangatrussen binder man i siderne.
  • Boxerstreng og hipsterstreng er trusser med bredere kanter dog med streng bagpå.

G-string V-string T-string C-string
G-streng trusse V-streng trusse T-streng trusse C-streng trusse