DET PERFEKTE UNDERTØJ TIL BRYLLUP & FEST!

Vi har et stort udvalg af brudeundertøj til brud og bryllup

Har vi bh'er til bryllup, korsetter til bryllup, hofteholdere til bryllup, særskilte stockings, strømpebukser og stay-up til bryllup og masser af sexede og sensuelle trusser til dit perfekte bryllup. Hvis du føler dig usikker omkring pasform af dit bryllups undertøj, så er du velkommen til at ringe til os. Vi har mange års erfaring med bryllup og specifikke krav til undertøj.

Lingeri til bryllupsdagen

Det vigtigeste under selv bryllupsdagen er at du føler dig tryg og god tilpas i dit undertøj og i brudekjolen. Du burde ikke skænke så meget som en tanke på at brudekjolen vil glide ned, at trusserne gnaver eller at dine stay-ups ikke bliver ikke siddende. Det findes en hel del tricks til at finde det helt rigtige undertøj som giver lidt ekstra, for eksempel passer visse bh'er og korsetter bedre til visse typer brudekjoler. Vil du have ekstra støtte fra dit undertøj så kan shapewear hjælpe dig med at forme der hvor du har behov for det. Det er også vigtigt at dit undertøj føles dejligt mod huden, da bryllupsdagen kan være lang og man derfor ikke vil have at trusser, bh eller korset gnaver. Kvalitet og materiale spiller en stor rolle for din komfort. For at få lidt ekstra held, så siger man at man bør have noget blåt i det undertøj man bruger under brudekjolen.

Lingeri til bryllupsnatten

Bryllupsnatten skal i minde for evigt som noget aldeles specielt, så væk brudgommens lyster med frækt og sensuelt lingeri på bryllupsnatten. Vis ham hvor smuk og lækker hans brud er i blonder og silke. Tag et stilfuld bryllups korset og hofteholdere med hvide bryllups stockings eller stay-up.

Totalt 74 produkter

Totalt 74 produkter